dimarts, 21 de març de 2017

XERRADA DE L'ESCOLA D'ART I DISSENY DE REUS

Avui dia 21 de març hem tingut una xerrada de l'Escola d'Art i Disseny de Reus. En sessió de tutoria, els alumnes d'arts plàstiques han pujat a l'aula de dibuix, per escoltar de primera mà els cicles formatius de grau superior que s'ofereixen a l'Escola de Disseny de Reus: PIDOD (Interiorisme) Arquitectura efímera i Infografia 3D.

Tal com han explicat l'Alèxia Buyó i el seu company Jordi, els cicles que es fan a Reus tenen a veure amb el disseny d'espais i les tres dimensions. Mentre que a l'Escola d'Art de Tarragona, més aviat estan els cicles d'art dedicats a les dues dimensions: Gràfica publicitària, Fotografia, Il·lustració... La trobada ha servit per a aclarir dubtes sobre les proves d'accés a grau superior i en concret d'art i disseny, doncs, tal com comentava l'Alexia, són una mica diferents a les proves d'accés dels graus de les altres famílies. L'alumnat ha fet moltes preguntes i ha sortit satisfet de l'aula. Els professors convidats els han emplaçat a que vinguin a l'escola i preguntin dubtes sense por, ja que ells també duen a terme cursos de preparació d'aquestes proves. 

A més hem pugut veure exemples dels projectes que es realitzen en cadascun d'aquests cicles, i en quins àmbits professionals tenen aplicació. Aquesta xerrada s'emmarca en tot un seguit d'accions orientadores que des de les tutories i el departament d'arts plàstiques fem en aquests mesos a l'alumnat de 2n de batxillerat, per tal d'ajudar-los a decidir cap a on enfocar la seva formació posterior. Tot seguit us passo algunes fotos de l'acte (m'han quedat un pèl fosques!).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada